Aan het kijken voor een personal trainer Dronten? Dan moet u zeker eens contact opnemen met Twisted Supplements

Bent u aan het kijken voor een personal trainer Dronten? Neemt u dan is contact op met Twisted Supplements. Hier krijgt u te maken met personal trainers en ander personeel dat erg veel plezier in hun werkt heeft, veel ervaring, veel kennis en altijd hun best doen om de klant tevreden te stellen. De personal trainers kunt u alles vragen. Ze hebben veel verstand van blessures, voeding, spieren en de sport oefeningen. Er zijn u al heel veel tevreden klanten voor geweest. Wilt u dit nou ook proberen? Neemt u dan contact op met Twisted Supplements. Dit kunt u doen door te bellen, door langs het filiaal te gaan, door de website te bezoeken of door een mailtje te sturen. 

personal trainer dronten

Mijn persoonlijke ervaring met Twisted Supplements

Mijn  persoonlijke ervaring met Twisted Supplements is positief. Ik vind het een fijne sportschool met goede en vriendelijke personal trainers. Ik ben voor 1 maand geleden begonnen en ik vind dat de personal trainers mij goed begeleiden. Ik deed in het begin veel oefeningen verkeerd uitvoeren en dan kreeg ik goede en duidelijke uitleg over hoe het wel hoort.

twisted pt