De beste personal training Tilburg bij Re-Act

Op zoek naar de beste personal training Tilburg? Neem dan contact op met Re-Act. Dit is de beste sportschool bij u in de buurt. Hier beschikken wij over de allernieuwste apparaten en de best getrainde personal trainers.

Een personal training volgen bij Re-Act

Mijn ervaring met het volgen van een personal training bij Re-Act is zeer positief. Toen ik een lange tijd geblesseerd raakte wou ik toch nog wel sportief blijven en besloot om op zoek te gaan naar een sportschool in de buurt. Ik kwam al snel bij Re-Act. Deze sportschool stond vooral bekend om goede personal trainers. Toen ging ik maar even op de website kijken en via daar een proef abonnement afsluiten. Eerst nam ik even een proefles voor een personal training. Zo kon ik kennis maken met mijn personal trainer waarmee ik later aan de slag kon gaan. In dit gesprek moesten we ook even allerlei dingen opmeten zoals mijn vetpercentage, spierkracht en lengte en breedte. Zo kunnen wij na een aantal trainingen zien wat er aan mijn lichaam wordt verbeterd of wat er beter kan. In de eerste proefles gingen we verschillende oefeningen doen om te kijken wat ik aan kan en waarmee we aan de slag gaan. Ik vond het een erg leuke ervaring en daarna heb ik meteen een abonnement afgesloten. Nu sport ik nog steeds 2x in de week met die personal trainer. Dit is een zeker aan te raden plek voor een personal training.

Interesse

Neem bij interesse even contact op via de website.