Fysiotherapie Amsterdam Zuid nodig? Neemt u dan contact op met Physicum

Heeft u fysiotherapie Amsterdam Zuid nodig? Neemt u dan contact op met Physicum. U krijgt hier topkwaliteit voor een scherpe prijs. Het personeel is heel erg vriendelijk en doet altijd hun best voor u zodat u zo goed mogelijk geholpen wordt of zo goed mogelijk herstelt.

U kunt voor alle soorten klachten en blessures bij Phisicum terecht. Het personeel heeft altijd het beste met u voor en vind een goede band met de klant heel erg belangrijk. Bij Physicum zijn ze pas tevreden als u dat bent. Als u hier komt wordt u gelijk netjes en warm ontvangen. Hier voelt u zich echt welkom en komt u van uw klachten of blessures geheid af.

Mijn ervaring met dit bedrijf

Mijn ervaring met dit bedrijf is heel erg positief. Ik had een blessure aan mijn enkelbanden door voetbal en had hier 3 jaar later nog last van met wedstrijden spelen. En heb er toen voor gekozen om naar de fysio te gaan met mijn enkel. Ik kreeg toen voor mijn wedstrijden sporttape en voor mijn training zodat ik mijn voet en enkel weer in een goede positie kreeg te staan en meer stevigheid. Nu hoef ik geen tape meer er ben ik volledig van mijn blessure af.

Interesse?

Heeft u interesse? Neemt u dan contact op met Physicum. U kunt contact opnemen met dit bedrijf door te bellen, door een mailtje te sturen, door langs het filiaal te gaan of door de website te bezoeken voor meer informatie.